Eesti Ehitusettevõtjate Liidu (EEEL) poolt korraldatava renoveerimisteemaliste üliõpilastööde konkursi eesmärgiks on ergutada  renoveerimisalaste uurimissuundade valimist õppe- ja teadustöös ning edendada ja levitada kogutud renoveerimisteadmisi.

1. Võistlusele võib esitada ajavahemikul 01.09.2023 kuni 16.06.2025 avaldatud või kaitstud renoveerimise teemalisi üliõpilastöid, sealhulgas grupitöid. Üliõpilastöödeks on bakalaureuse-, magistri-, doktori- ja diplomitööd, teadusartiklid ja muud asjakohased õppe- ja teadustöö raames üliõpilaste poolt koostatud tööd.

2. Konkursil osaleja annab taotluse esitamisega korraldajatele õiguse avaldada esitatud üliõpilastöö või selle osa oma väljaannetes ja veebilehel.

3. Konkursil osaleja kinnitab, et preemia saamise korral kohustub ta oma tööd esitlema vähemalt ühel EEEL-i korraldataval üritusel.

4. Konkursi preemiafondi suurus on 3000€.

5. Preemiad määrab ja tulemused kuulutab välja EEELi juhatus, vajadusel kaasates väliseid eksperte. Juhatusel on õigus määrata preemiate suurus ja arv. Juhatus võib otsustada ka  preemiat mitte välja anda. 

6. Preemiad makstakse välja ühekordselt, preemia summalt peetakse kinni tulumaks.

🚩 KONKURSIST

🚩 TAOTLUSE VORM